Skip to main content

Self tan και bronzer από τη Clinique για ένα μοναδικό μαύρισμα

Δείτε τις κορυφαίες συνθέσεις των προϊόντων της Clinique για λαμπερη μαυρισμένη επιδερμίδα, αντιλιακή προστασία και μάυρισμα χωρίς ήλιο.

Σας αρέσει η λάμψη της μαυρισμένης επιδερμίδας αλλά και το μαύρισμα χωρίς ήλιο;

Επιθυμείτε αντηλιακή προστασία σε μορφή πούδρας;

Εάν ναι τότε μπορείτε να τα αποκτήσετε, με τις κορυφαίες συνθέσεις των προϊόντων της Clinique.

True Bronze™ Pressed Powder Bronzer



Το ανάλαφρο bronzer σε μορφή πούδρας δημιουργεί φυσικό, χρυσαφένιο μαύρισμα. Απλώνεται και προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση μαυρίσματος. Ιδανικό για να φωτίζετε το πρόσωπο εν κινήσει. Μεγάλης διάρκειας. Μη-λιπαρή σύνθεση. Σε δύο αποχρώσεις:

Sunblushed-Μπρονζέ κόκκινη απόχρωση και Sunkissed - Μπρονζέ ροζ

Self Sun Body Tinted Lotion Medium-Deep



Λεπτόρρευστη κρέμα-gel με χρώμα προσφέρει άμεσο χρώμα, ενώ το βαθύ «μαύρισμα» δημιουργείται σε λίγες μόνο ώρες. Δείχνει λείο, ομοιόμορφο και φυσικό. Μαύρισμα χωρίς ήλιο:

Χωρίς εκπλήξεις - βλέπετε πού το εφαρμόζετε. Δερματολογικά ελεγμένο. Μη-λιπαρή σύνθεση.

Tρόπος Χρήσης:

Για μέγιστα αποτελέσματα, κάνετε πρώτα απολέπιση. Απλώνετε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Μετά την εφαρμογή, πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει για 15 λεπτά προτού έρθει σε επαφή με τα ρούχα και τα μαλλιά σας.

Sun Protection Powder



Ανάλαφρη πούδρα, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, ιδανική για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA/UVB. Καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ανθεκτική στον ιδρώτα και στην υψηλή υγρασία, η σύνθεσή της απορροφά τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο δροσερή όλη την ημέρα. Με μέτρια κάλυψη που χτίζεται. Φυσικό ματ αποτέλεσμα. Μη-λιπαρή σύνθεση. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για όλες τις εποχές. Σε 4 αποχρώσεις.