Skip to main content

Τα σενάρια για τα play off της Super League

Η κρίσιμη σημερινή αγωνιστική, οι πιθανές ισοβαθμίες και το ματς - κλειδί για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια -Πάνω από 400 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα

Τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η ΑΕΚ, διεκδικούν δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όλα θα κριθούν μέσα σε ένα δεκαήμερο, στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των play off της Super League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει 55 βαθμούς, ο Άρης και η ΑΕΚ από 53. Το πρόγραμμα των 3 τελευταίων αγωνιστικών των play off είναι το εξής:

8η αγωνιστική (σήμερα): ΠΑΟΚ-Άρης (18:30), ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00).
9η αγωνιστική (Σάββατο 14 Μαΐου, 20:00): Άρης-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.
10η αγωνιστική (Τρίτη 17 Μαΐου, 20:00): ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης.

Κρίσιμη είναι η σημερινή αγωνιστική, η οποία συμπεριλαμβάνει τα 2 ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Πάνω από 400 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τα 2 ντέρμπι της Super League, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τα πολλαπλά σκορ.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από το αβαντάζ της διαφοράς των 2 βαθμών, έχει και το πλεονέκτημα ότι υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες με τον Άρη και την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή ο Άρης (με 2 νίκες και μία ήττα) έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας αυτός είναι καθοριστικής σημασίας στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Δεν αποκλείεται το σενάριο να κριθούν τα εισιτήρια στην τελευταία αγωνιστική, όπου και πάλι το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 2 ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην οριστικοποιηθεί το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα συμβεί αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει στην 5η θέση. Τότε η 4η ομάδα της βαθμολογίας θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του τελικού και θα μείνει εκτός Ευρώπης, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Τελικός Κυπέλλου γίνεται απόψε και στην Ιταλία. Στις 22:00, στη Ρώμη, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ίντερ. Πρόκειται για τις 2 τελευταίες πρωταθλήτριες, οι οποίες θέλουν να κλείσουν την εφετινή σεζόν με 1 τίτλο.

Η Γιουβέντους για δεύτερη χρονιά μένει χωρίς πρωτάθλημα. Η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο αλλά είναι αουτσάιντερ, αφού 2 αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με 2 πόντους λιγότερους από τη Μίλαν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 400 επιλογές για να ποντάρουν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους-Ίντερ. Προσφέρονται ακόμα ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και η «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα είναι και αυτό για την μέθοδο κατάκτησης του Κυπέλλου (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι).