Skip to main content

Ταχιάος: Ο σταθμός Σιντριβάνι έναν χρόνο μετά τους... μουσαμάδες

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, ανήρτησε φωτογραφίες από τον σταθμό του μετρό «Σιντριβάνι» που δεν θυμίζουν τις περυσινές.

Εικόνες από το «Σιντριβάνι» του μετρό Θεσσαλονίκης που δεν θυμίζουν έναν έτοιμο σταθμό ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Νίκος Ταχιάος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα «εγκαίνια με μουσαμάδες» που κατηγορήθηκε ότι έκανε πριν από 11 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στις εικόνες φαίνονται καλώδια να κρέμονται από την οροφή, ανολοκλήρωτες σκάλες καθώς και σκαλωσιές, που δείχνουν πως ο σταθμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί εντελώς.

Ως εκ τούτου ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό γνωστοποίησε πως ο εν λόγω σταθμός δεν θα είναι επισκέψιμος ενόψει του Thessaloniki Open House 2019, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ, ενώ δεν απαιτούνται κρατήσεις.







Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου:

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις.