Skip to main content

Τελεσίγραφο Θεοδωρίδη σε Παπαδόπουλο για Ρόκα: Ή εγώ ή αυτός!

Η κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Θεοδωρίδη και τον Μανουέλ Ρόκα έχει... φουντώσει, με τον πρώτο να ασκεί βέτο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής

Γκρίνια και αναστάτωση στο στρατόπεδο του Ηρακλή έχει επιφέρει η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ως αποτέλεσμα δεν λείπουν και οι.. κοντρές, όπως αυτή του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη, και του προπονητή, Μανουέλ Ρόκα, μετά και το επεισόδιο των δύο στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα (1-1).

Μάλιστα, ο Θεοδωρίδης δεν φαίνεται να πήρε με καλό «μάτι» την ανακοίνωση στήριξης της ΠΑΕ Ηρακλής στον 42χρονο προπονητή, με την οποία ουσιαστικά προσπαθεί να επαναφέρει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας και να κατευνάσει τα πνεύματα.

Παράλληλα, φαίνεται ότι σε συνομιλία του με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, άσκησε... βέτο, λέγοντας ουσιαστικά: «Ή μένω εγώ ή αυτός».

Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του Τομ Παπαδόπουλου στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει όπως όλα δείχνουν μέχρι το Σάββατο.