Skip to main content

Τελικός Κυπέλλου: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν τον 13χρονο γιο του (vid)

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, ο γιος του ζήτησε να αποχωρήσουν λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα που έπεσαν

Περιστατικό αστυνομικής βίας κατήγγειλε οπαδός του ΠΑΟΚ, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Λάζαρος, όπως είναι το όνομά του, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Open το πρωί της Τετάρτης και εξιστόρησε όλα όσα έγιναν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου όταν ο γιος του, του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Τότε λοιπόν αποφάσισαν να βγουν έξω, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τα ΜΑΤ.

Το παιδί, ηλικίας 13 ετών, σύμφωνα με τα όσα είπε, έγινε στόχος, δεχόμενος χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα. Προκειμένου να γλιτώσει έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχθηκε και εκείνος επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει "όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου"», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας πως θα καταθέσει μήνυση.