Skip to main content

Τελικός στο Αμπού Ντάμπι για την Anemos Racing του Ανατόλια

Στη λίστα με τους καλύτερους του κόσμου οι μαθητές από την ελληνική ομάδα-Συνολικά συμμετέχουν 50 ομάδες από 23 διαφορετικές χώρες.

Οι 15οι  παγκόσμιοι τελικοί του διεθνούς STEM μαθητικού διαγωνισμού F1 in Schools θα διενεργηθούν από τις 24 έως 27 Nοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο του Grand Prix της Formula 1 στο Abu Dhabi με την συμμετοχή 50 ομάδων από 23 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και Κύπρος.

Η ομάδα Anemos Racing προκρίθηκε ως ομάδα συνεργασίας  στους παγκόσμιους τελικούς βάζoντας την ελληνική ομάδα στη λίστα με τους καλύτερους του κόσμου αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα μπορούν να εκπληρωθούν.

Το F1 in Schools είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Formula 1 και ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς STEM στον κόσμο, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια καθώς και φοιτητές που δεν έχουν κλείσει το 19ο έτος της ηλικίας. Το F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην απόκτηση εμπειρικής γνώσης και στην ανάπτυξη πολύτιμων ικανοτήτων (προσωπικών και επαγγελματικών) για να κάνουν επαγγελματική καριέρα σε τομείς σχετικούς με STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) ή ακόμη και στην Formula 1.