Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΣΤΟΠ ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ 32 ΩΡΕΣ ΛΟΓΩ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟΚ

H Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε απαγόρευση όλων των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε απαγόρευση όλων των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η Ελληνική Αστυνομία λόγω του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε βίντεο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η απόφαση πάρθηκε «κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής πούλμαν με οπαδούς ξεκίνησαν την κάθοδό τους προς την Αθήνα. Αυτά ελέχθησαν και από την Αστυνομία στο διόδια των Αφιδνών, όπως σας ενήμερωσε νωρίτερα (διαβάστε ΕΔΩ) η Voria.gr.

Στη συνέχεια έφτασαν στην Αθήνα και στον τελικό τους προορισμό, την οδό Μενάνδρου -όπου στεγάζεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ-, πραγματοποιώντας διέλευση και από την πλατεία Καραϊσκάκη (δείτε ΕΔΩ) συνοδεία κλουβών των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο από την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Ομόνοιας:Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).
 
Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).
 
Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ