Skip to main content

Τέλος η σεζόν με συγκίνηση και χειροκροτήματα για τον ΠΑΟΚ (video)

O «Δικέφαλος» ηττήθηκε ξανά με 68-76 από τον Προμηθέα Πάτρας στο «Παλατάκι» και ολοκλήρωσε τη σεζόν δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του.

Με χειροκροτήματα και συγκίνηση ολοκληρώθηκε η σεζόν του μπασκετικού ΠΑΟΚ παρά την ήττα με 68-76 από τον Προμηθέα Πάτρας στο «PAOK Sports Arena» κατά την 2η αναμέτρηση της Α' φάσης των play-off της Basket League.

O «Δικέφαλος» που ήταν πολύ ανταγωνιστικός παρότι εμφανίστηκε και σήμερα με ελλειπή σύνθεση, έμεινε εκτός τελικής τετράδας για 4η φορά στα τελευταία 8 χρόνια. Μάλιστα, με τη λήξη και παρά την ήττα, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί χειροκρότησαν ζεστά το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου και λύγισε από τη συναισθηματική φόρτιση κλαίγοντας μετά το φινάλε.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές του Μάκη Γιατρά ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης με 15 πόντους και 4 ασίστ ενώ ακολούθησε οι Ολεξάντερ Λίποβι και Χρήστος Σαλούστρος που πέτυχαν αμφότεροι από 12 πόντους.

Αντίθετα από τους ηττημένους του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεχώρισε ο Τζόντρε Τζέφερσον που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ ακολούθησε ο Φιλ Γκος που πέτυχε 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 37-35, 50-48, 68-76.