Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο teaser της ταινίας του Μπαντέρας-Ματωμένος και με εκδορές

Με ένα μικρό teaser της ταινίας, ο Ισπανός σταρ δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να πάρουν μία μικρή ιδέα από τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Μία πρώτη γεύση της ταινίας «Τhe Enforcer» επιχείρησε να δώσει ο χολιγουντιανός αστέρας Αντόνιο Μπαντέρας μέσω βίντεο που ανήρτησε, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer».

Με ένα μικρό teaser της ταινίας, ο Ισπανός σταρ δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να πάρουν μία ιδέα από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο Μπαντέρας με εκδορές στο πρόσωπο και ματωμένο πουκάμισο ρίχνει με το μπαστούνι του γκολφ.

Η παρουσία του Αντόνιο Μπαντέρας στην πόλη κέντρισε το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων, όπως μαρτυρά η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στα γυρίσματα στην οδό Εθνικής Αμύνης και στη Νέα Μηχανιώνα.

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως στο λιμάνι, στην περιφερειακή οδό, στην Πυλαία και στην περιοχή των Σφαγείων.

Σημειώνεται ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου και έμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ αναχώρησε για την Ισπανία στις 21 Ιουλίου.