Skip to main content

Σερένα Γουίλιαμς: Αποσύρεται από το τένις - «Θα επικεντρωθώ στο να είμαι μητέρα»

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση», γράφει η Σερένα σε ανάρτησή της.

Θα απολαύσω τις επόμενες εβδομάδες, γράφει η Σερένα Γουίλιαμς στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν σταματήσει επίσημα την καριέρα της στο επαγγελματικό τένις καθώς όπως λέει η ίδια η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, απεικονίζεται στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, όχι με αθλητική ενδυμασία, αλλά με ένα μάξι φόρεμα ενώ σε μία απο αυτές αναφέρεται στις νέες προτεραιότητες που θέλει πλέον να έχει.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση», γράφει η Σερένα. «Αυτή η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, πόσο μου αρέσει το τένις. Αλλά τώρα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να είμαι μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και να ανακαλύψω επιτέλους μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω τις επόμενες εβδομάδες.»