Skip to main content

ΤΑΙΠΕΔ: Τροποποίηση στην πρόσκληση για ΔΕΠΑ Εμπορίας λόγω κορωνοϊού

Τροποποίηση δύο όρων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 65% της ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ

Η Δευτέρα 23 Μαρτίου, μέχρι τις 17:00, παραμένει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 65% της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, ενημερώνοντας ότι τροποποιούνται οι όροι 7.1 και 7.2 της Πρόσκλησης.

Αυτό που προβλέφθηκε είναι η δυνατότητα αποστολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και των σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων και ηλεκτρονικά μέσω email, λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει παγκοσμίως η πανδημία του κορωνοϊού. Επιπλέον, οι ενδιαφέρομενοι επενδυτές που θα επιλέξουν στην παρούσα φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά θα πρέπει να αοστείλουν τα έγγραφα και σε φυσική μορφή μέχρι τις 24 Απριλίου.

«Ενόψει της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας, το ΤΑΙΠΕΔ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί οποτεδήποτε σε παρόμοιες τροποποιήσεις των όρων της Πρόσκλησης, εφόσον το κρίνει απαραίτητο και κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια», υπενθυμίζει το Ταμείο.

Για περισσότερα δείτε στην αγγλική γλώσσα ΕΔΩ.