Skip to main content

Τέσσερα αδέσποτα σκυλάκια υιοθέτησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κ.Μακεδονίας

Βιβλιάριο υγείας αλλά και μια ζεστή αγκαλιά αποκτούν από σήμερα τέσσερα σκυλιά που υιοθετήθηκαν από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Μπουμπού, η Τσομπανούλα, η Μαρίκα και ο Παντελής από σήμερα είναι και επίσημα μέλη της οικογένειας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή της η πρόεδρος του Κέντρου, Βασιλική Νάκου, «τα τέσσερα σκυλάκια ήταν αδέσποτα που περιφέρονταν πάνω από 7 χρόνια, από την ημέρα της γέννησής τους, στο χώρο του Θεραπευτηρίου Χρονίων παθήσεων « Ο Άγιος Παντελεήμων», αναζητώντας φαγητό, φροντίδα και αγάπη».

Πλέον έχει εκδοθεί για αυτά βιβλιάριο υγείας και το κέντρο ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Νάκου:

«Υιοθετήσαμε την Μπουμπού, την Τσομπανούλα, τη Μαρίκα και τον Παντελή, ως Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα τέσσερα σκυλάκια ήταν αδέσποτα που περιφέρονταν πάνω από 7 χρόνια, από την ημέρα της γέννησής τους, στο χώρο του Θεραπευτηρίου Χρονίων παθήσεων « Ο Άγιος Παντελεήμων», αναζητώντας φαγητό, φροντίδα και αγάπη.

Το ενδιαφέρον μου ήταν άμεσο και έσπευσα να ενημερωθώ πως προστατεύονται τα ζώα αυτά.

Είναι επιθετικά, έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, έχει γίνει η ηλεκτρονική καταγραφή τους;

Καμία επίσημη μέριμνα μέχρι τότε.

Σήμερα η Μπουμπού, η Τσομπανούλα, η Μαρίκα και ο Παντελής είναι τα δικά μας σκυλάκια!

Τα ζωάκια που το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας υιοθέτησε απο τον Δήμο Παύλου Μελά, κατέγραψε στην Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εξέδωσε βιβλιάριο υγείας και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα τους.

4 Απριλίου 2021 είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και στέλνουμε παντού το δικό μας μήνυμα: «Η αγάπη δεν έχει σύνορα ούτε όρια, δίνεται απλόχερα σε όλους».