Skip to main content

Τέσσερις καταγγελίες για αθέτηση διακανονισμών οφειλών της ΚΑΕ ΑΕΚ

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταβάλλει τα προβλεπόμενα στους παίκτες, προβλέπεται ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού για κάθε έναν αθλητή.

Συνεχίζεται το ντόμινο καταγγελιών από παίκτες κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ για μη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της. Τέσσερις πρώην παίκτες των κιτρινόμαυρων, οι Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λίνος Χρυσικόπουλος και Νίκος Γκίκας προέβησαν σε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για αθέτηση διακανονισμών οφειλών της ΚΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπό τους.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταβάλλει τα προβλεπόμενα στους παίκτες, προβλέπεται ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού για κάθε έναν αθλητή από τον αθλητικό δικαστή.

Όπως τονίζεται στην καταγγελία των τεσσάρων παικτών, η ΚΑΕ δεν τήρησε τους συμφωνηθέντες διακανονισμούς ως προς τις οφειλές της και πλέον η Ένωση θα πρέπει εντός πέντε ημερών από την καταγγελία για να τις τακτοποιήσει. Μετά το πέρας της προθεσμίας και εφόσον, η ΚΑΕ δεν έχει καταβάλει τα οφειλόμενα, ο ΕΣΑΚΕ θα διαβιβάσει τις καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή, με την ΑΕΚ να έχει νέο περιθώριο 15 ημερών για να ικανοποιήσει τους καταγγέλλοντες.