Skip to main content

Θέμα στο παλαιστινιακό πρακτορείο το μπλουζάκι Free Palestine του Ουάρντα

Το WAFA, πρακτορείο ειδήσεων από την Παλαιστίνη αναφέρεται στη συγκεκριμένη είδηση και την κίνηση του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Αίσθηση προκάλεσε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα με την πρωτοβουλία του να εμφανιστεί με μπλουζάκι με τη σημαία της Παλαιστίνης και το σύνθημα «Ελεύθερη Παλαιστίνη» (Free Palestine) κατά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδος στον Δικέφαλο του Βορρά.

Το WAFA, πρακτορείο ειδήσεων από την Παλαιστίνη αναφέρεται στη συγκεκριμένη είδηση και την κίνηση του ακραίου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ο 27χρονος αριστερός ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Αιγύπτου, ανέβαε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που κρατώντας το Κύπελλο φορώντας  το εν λόγω  μπλουζάκι γράφοντας "Ευχαριστώ τον Θεό για το Κύπελλο #ΠΑΟΚ #Ελεύθερη Παλαιστίνη».

Μάλιστα το πρακτορείο αναφέρει ότι ένας μεγάλος αριθμός Αράβων που χαίρουν αναγνωρισιμότητας έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας και τους κατοίκους της συνοικίας Σέιχ Τζάρα στην Ιερουσαλήμ, που όπως τονίζεται γίνονται αποδέκτες της βίας του ισραηλινού στρατού.