Skip to main content

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας για τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Ο ποινικολόγος λέει πως στο Δικαστήριο βρέθηκαν οι δύο πρώην σύζυγοι του καλλιτέχνη αλλά και ο γιος του ώστε να πουν τι άνθρωπος είναι ο καλλιτέχνης.

«Εμείς επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη» είπε εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων το μεσημέρι της Δευτέρας ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, έχοντας δίπλα του τον τραγουδιστή που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.

«Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή στοιχεία» υποστήριξε ο ποινικολόγος και σημείωσε πως στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη στο δικαστήριο βρέθηκαν οι δύο πρώην σύζυγοί του αλλά και ο γιος του ώστε να πουν τι άνθρωπος είναι ο καλλιτέχνης.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρεται να δείχνει τον τραγουδιστή να τσακώνεται με την καταγγέλλουσα και να τη χτυπά δεν είναι ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε πως «δείχνει σκιές».

«Δεν αφορά τον κ. Αδαμαντίδη» είπε αναφερόμενος στη φωτογραφία που δείχνει τη σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη με μώλωπα στο μάτι. «Έχει προκληθεί από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας πριν από έναν χρόνο» υποστήριξε.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν ιατροδικαστή παρότι έχει στα χέρια της ιατροδικαστική παραγγελία από την προηγούμενη Παρασκευή. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του τραγουδιστή» δήλωσε ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας.