Skip to main content

Θεσσαλονίκη- Δικηγόρος 56χρονου: «Άγαρμπο φλερτ» και «άκομψο καμάκι» στη 16χρονη

Σε βάρος του 56χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ζήτησε αναβολή για αύριο.

«Πρόκειται για παρεξήγηση» δηλώνει ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε, την ώρα που η ίδια πήγαινε στο σχολείο της στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Απόστολο Τζαρό «πρόκειται για άγαρμπο φλερτ και άκομψο καμάκι».

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για κάτι που έχει κοινωνική απαξία αλλά δεν έχει νομική απαξία. Αυτή προήλθε λόγω του ντόρου που προκλήθηκε στα ΜΜΕ. Επιφυλάσσομαι να μελετήσω τη δικογραφία και στο δικαστήριο θα τεκμηριώσουμε ότι μπορεί ένα άγαρμπο φλερτ, ένα άκομψο καμάκι να είναι κοινωνικά απαράδεκτο αλλά όχι νομικά επιλήψιμο», είπε ο κ. Τζαρός, σημειώνοντας ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες και το θεωρεί παρεξήγηση. «Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάνει μια άκομψη φιλοφρόνηση σε μια νεαρή κοπέλα», πρόσθεσε.

Σε βάρος του 56χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ζήτησε αναβολή για αύριο.

Το δικαστήριο δεν ήρε την κράτησή του και θα επιστρέψει στη φυλακή. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι καθηγητής στον Ευκλείδη και ότι είναι διαζευγμένος με τέσσερα παιδιά.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 56χρονου έχουν γίνει άλλες δύο καταγγελίες τον περασμένο μήνα από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Με εντολή Εισαγγελέα θα διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για τα δύο αυτά περιστατικά, ενώ θα κληθούν για κατάθεση οι δύο καταγγέλλουσες.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της μαθήτριας, αυτή ζήτησε οδηγίες για να πάει στο σχολείο της από καφέ σε περιοχή της Νεάπολης.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας την προσέγγισε και της πρότεινε να την πάει στο σχολείο της με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, την βρήκε σε ένα στενό και αυτή τη φορά την πίεσε να μπει στο αυτοκίνητο.

Η 16χρονη γύρισε στο καφέ πανικόβλητη και τηλεφώνησε στον πατέρα της, που μάλιστα δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του 56χρονου από το κλειστό κύκλωμα του καφέ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρα μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών ο 56χρονος συνελήφθη.