Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Γυναικοκτονία στην Παπάφη: Πωλείται το τσιπουράδικο της Βίκυς (φωτο)

Η επιχείρηση στην Κάτω Τούμπα που στέγαζε τα όνειρα της 41χρονης Βίκυς πωλείται 24 μέρες μετά τη δολοφονίας της από τον 42χρονο ημεδαπό.

Εικοσιτέσσερις μέρες από τη στιγμή που η 41χρονη Βίκυ δολοφονήθηκε άγρια από τον 42χρονο ημεδαπό η επιχείρηση επί της οδού Παπάφη στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης πωλείται.

Η επιχείρηση, με τα έσοδα της οποίας η μητέρα πάλευε να φέρει εις πέρας την καθημερινότητά της, στεγάζεται σε ένα μαγαζί 150 τετραγωνικών μέτρων και σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τέθηκε προς πώληση ώστε τα χρήματα που θα βρεθούν να βοηθήσουν τις κόρες της άτυχης 41χρονης.

Το μαγαζί, πριν σημειωθεί η γυναικοκτονία της 41χρονης, φιλοξενούσε πλήθος κόσμου που αγαπούσε τα σπιτικά φαγητά που δημιουργούσε η Βίκυ και οι συνεργάτες της. Επίσης, προέβαλε αγώνες από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ με αποτέλεσμα το μαγαζί να γεμίζει από αρκετούς θαμώνες που αναζητούσαν ένα στέκι σε κεντρικό σημείο της Κάτω Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 2 Μαρτίου ο 42χρονος ημεδαπός εισήλθε στο κατάστημα επί της οδού Παπάφη και πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο κατά της 41χρονης και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Από το συγκλονιστικό και τραγικό επεισόδιο είχε τραυματιστεί και η 20χρονη κόρη της Βίκυς, ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα