Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ

Μία κοπέλα που βρέθηκε στη σουίτα που έγινε το πάρτι μιλά για το κλίμα που επικρατούσε αλλά και το πρόσωπο που την κάλεσε.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, με μία ακόμα κοπέλα που βρέθηκε εκεί να μιλάει για τα όσα είδε να συμβαίνουν.

Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ήταν και η 24χρονη Γεωργία. Μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η εξέλιξη του πάρτι θα ήταν ο βιασμός της.

Δυνατή μουσική από ένα ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Σαμπάνιες. Πολλά μπουκάλια βότκα και ενεργειακά ποτά. Οι καλεσμένοι αποφεύγουν να βιντεοσκοπήσουν πρόσωπα γιατί το πάρτι στο δωμάτιο ήταν παράνομο λόγω των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού.

Μια κοπέλα που ήταν καλεσμένη στο πάρτι, μίλησε στο Mega.

«Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι».

Και συνεχίζει: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. να πάω στο πάρτι. Πήγα με δυο φίλες μου κατά τις 3:00 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ