Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΑΛΥΣΗ DNA

Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και τον ίδιο.

Διαδοχικές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό μέσα σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και τον ίδιο.

Όπως είναι γνωστό, ο 27χρονος έχει παραδεχτεί ότι είχε ερωτική επαφή με την Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζοντας ότι έγινε συναινετικά, ενώ η τελευταία έχει πει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας. Αυτό, δείχνει, σε πρώτη φάση, ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου που όμως δεν βρέθηκε το γεννετικό του υλικό.

Εν τω μεταξύ, εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δημοσίευσε νωρίτερα η Voria.gr εντός της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να έχουν στα χέρια τους οι αρχές τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα καθώς μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων εστάλησαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ