Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Θρίλερ στον Αξιό: Εντοπίστηκε νεκρός 51χρονος αλλά δεν είναι ο αγνοούμενος

Ένας 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Αξιό ποταμό όμως δεν πρόκειται για τον άνδρα που αγνοείται από την 1η Μαΐου

Η σορός ενός 51χρονου άνδρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Αξιό Ποταμό, στην περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος ταυτοποιήθηκε από συγγενικά του πρόσωπα χθες και δεν πρόκειται για τον άνδρα που αγνοείται από την 1η Μαΐου στην ίδια περιοχή

Βρέθηκε το αμάξι του 51χρονου αγνοούμενου - Αναζητήσεις και με drones

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 51χρονου άνδρα από τη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης που έχει εξαφανιστεί από την 1η Μαΐου.

Χθες μάλιστα, κατά τη διάρκεια ερευνών στον Αξιό για τον εντοπισμό του, βρέθηκε το αυτοκίνητο του 51χρονου κοντά στον ποταμό.

Στις έρευνες συμμετέχουν σήμερα αστυνομικοί και η εθελοντική ομάδα του ΟΦΚΑΘ, που ενεργεί μάλιστα και με σκύλο έρευνας αλλά και δύο drones για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Ο 51χρονος άνδρας εξαφανίστηκε 1η Μαΐου και χθες τα ξημερώματα η αδελφή του δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Χαλάστρας.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες με τον αστυνομικό σκύλο και τα drones: