Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 15 μήνες με αναστολή σε πρώην δημοτική σύμβουλο που προσποιούνταν τη γιατρό

Την καταγγελία στις Αρχές την έκανε ο κουμπάρος της αφότου η δήθεν γιατρός είχε αναλάβει τη γυναίκα του μετά τη διάγνωσή της.

Σε 15 μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε η πρώην δημοτική σύμβουλος από τη Θεσσαλονίκη, η οποία προσποιούνταν τη γιατρό και εξαπατούσε καρκινοπαθείς για να κερδίσει χρήματα.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για δημοτική σύμβουλο του δήμου Νεάπολης Συκεών, η οποία παρουσιαζόταν ως ιατροδικαστής με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Να σημειωθεί πως η δημοτική σύμβουλος απομακρύνθηκε από την παράταξη όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η καταδικασθείσα παραμόνευε έξω από το αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεαγένειο, πλησίαζε τα θύματά της και επικαλούμενη γνωριμίες με άλλους εξιδεικευμένους γιατρούς τούς έπειθε ότι μπορεί να τους προμηθεύσει με τα κατάλληλα φάρμακα και να τους εξασφαλίσει διάφορες διευκολύνσεις, έναντι αμοιβής όμως.

Η δράση της εκτεινόταν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα ενώ είχε εξαπατήσει ακόμα και συγγενικά της πρόσωπα.

Την καταγγελία, μάλιστα, στις Αρχές την έκανε ο κουμπάρος της αφότου η δήθεν γιατρός είχε αναλάβει τη γυναίκα του μετά τη διάγνωσή της.