Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 15χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο παράνομα αλλοδαπούς

Ο ανήλικος οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας και προσπάθησε να διαφύγει

Στη σύλληψη ενός 15χρονου από το Ιραν, ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι Ιρακινούς με αυτοκίνητο προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης.

Χθες το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο 15χρονος οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Αρέθουσας, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε ο ανήλικος στερείται νομίμων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και άδειας ικανότητας οδηγού.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, τρεις εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.