Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο πάρκινγκ του ΟΛΘ-Διεκομίσθη στο νοσοκομείο

Επίθεση δέχθηκε ένας 24χρονος από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα μετά από διαπληκτισμό στο πάρκινγκ του ΟΛΘ - Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο «Παπανικολάου»

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας 24χρονος ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο πάρκινγκ του ΟΛΘ σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα από την ΕΛΑΣ για περιστατικό συμπλοκής αγνώστων ατόμων, στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ένας 24χρονος Έλληνας δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα κατά την προσπάθεια του να εξέλθει με το όχημα του, που βρισκόταν στο πάρκινγκ του ΟΛΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των λιμενικών αρχών, ο 24χρονος ενώ επέβαινε ως οδηγός στο όχημα του, δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε άλλο όχημα κατόπιν διαπληκτισμού μεταξύ τους. Οι δράστες αφού χειροδίκησαν εναντίον του 24χρονου, επιβιβάστηκαν στο αυτοκινητό τους και αποχώρησαν από το σημείο.

Στη συνέχεια ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ αναζητούνται οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Φωτογραφία αρχείου