Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 70χρονος χτύπησε το 8χρονο παιδί του κι έριξε μπουνιά στην 30χρονη σύζυγό του

Αφού χτύπησε το μόλις οκτώ ετών παιδί τους, ένας 70χρονος γρονθοκόπησε την 30χρονη σύζυγό του και μάλιστα την τραυμάτισε στο δάχτυλο με μαχαίρι.

Μία ακόμα θλιβερή είδηση από τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών, προστίθεται στη μακρά λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας 70χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της 30χρονης συζύγου του από τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο το μόλις οκτώ ετών παιδί τους με αποτέλεσμα η γυναίκα να αντιδράσει, επιχειρώντας να απομακρύνει το παιδί από τα χέρια του.

Τότε ο 70χρονος φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά και να τη γρονθοκόπησε, ενώ την τραυμάτισε και με μαχαίρι στο δάχτυλο.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε αναβολή. Ο 70χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην προσεγγίσει τη σύζυγο και το παιδί του.