Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο το λεωφορείο στην Καλαμαριά - Πέρασε ξυστά από αυλές σπιτιών (vid)

Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε στο πόδι από τις ρόδες του οχήματος, που κυλούσε ακυβέρνητο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σκηνές από ταινία καταδίωξης διαδραματίστηκαν νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.



Λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο βρισκόταν στην κάθοδο της οδού Βρυούλων πιθανόν παρουσίασε κάποια βλάβη με τον οδηγό να κατεβαίνει από το όχημα για να ελέγξει τι συμβαίνει. Το λεωφορείο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ενώ ο οδηγός ήταν εκτός οχήματος, κύλησε στον κατηφορικό δρόμο και αφού στη διασταύρωση Ανδρέα Παπανδρέου παρέσυρε ένα ταξί, ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο της Βρυούλων παρασέρνοντας στο διάβα του τις δεντροστοιχίες και κατέληξε λίγο πριν τη στάση «Παλιό Τέρμα» πάνω σε ένα μεγαλύτερο δέντρο αφού πρώτα ξηλωσε μια πινακίδα του ΟΑΣΘ και προκάλεσε φθορές σε ένα ΙΧ.



Από θαύμα στην κυριολεξία δεν συνέβησαν τα χειρότερα καθώς δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί και το λεωφορείο ήταν χωρίς επιβάτες. Είναι χαρακτηριστικό πως θα μπορούσαν να έχουν συμβεί τα χειρότερα καθώς το βαρύ όχημα πέρασε ξυστά από τις αυλές των κατοικιών.

Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε στο πόδι από τις ρόδες του οχήματος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ ο οδηγός του ταξί γλύτωσε ως εκ θαύματος καθώς το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές.

Συνεργείο του δήμου Καλαμαριάς θα κόψει τα δέντρα που χτύπησε το λεωφορείο καθώς είναι επικίνδυνα να πέσουν.