Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άλλη μια εφιαλτική εφημερία στο Ιπποκράτειο - 32 εισαγωγές σε μόλις 10 ώρες

Από το πρώτο κιόλας 10ωρο της εφημερίας στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο πραγματοποιιήθηκαν 32 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό - Πλήρεις και οι 23 κλίνες ΜΕΘ.

Ακόμα μία εφιαλτική εφημερία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με δεκάδες εισαγωγές και διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, που μίλησαν στη Voria.gr, από τις 08.00 το πρωί έως και τις 18.00 περίπου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν 32 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Πλέον, στις απλές κλίνες Covid νοσηλεύνονται πάνω από 120 άτομα.

Διαβάστε επίσης Μεγάλη διασπορά κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη - Ξανά πάνω από 1.300 τα κρούσματα

Παράλληλα, το πρώτο 10ωρο της εφημερίας κλείνει με πλήρεις και τις 23 κλίνες ΜΕΘ ενώ δύο άτομα είναι διασωληνωμένα εκτός ΜΕΘ σε χειρουργία.

Στο μεταξύ, ανησυχία προκαλεί και το γεγονός πως έξι παιδιά έως 15 ετών νοσηλεύονται σε απλές κλίνες του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει και η κατάσταση της υγείας του τεσσάρων μηνών βρέφους που διασωληνώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως τη μάχη με τη ζωή έχασε εχθές ένας 19χρονος ανοσοκατασταλμένος  μετά από έναν μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ Covid.

Διαβάστε Θεσσαλονίκη: Πέθανε 19χρονος ανεμβολίαστος μετά από έναν μήνα στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου

Επίσης, τρεις έγκυες νοσηλεύονται σε απλές κλίνες του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας τους να μην θεωρείται κρίσιμη.