Skip to main content

Θεσσαλονίκη: All About Café με βραβείο για τη ΜΕΒΓΑΛ στη Hotelia

Η ΜΕΒΓΑΛ στήριξε ως ως Μέγας Χορηγός την ενότητα All About Café της διεθνούς έκθεσης Hotelia, που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η σειρά Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ στήριξε ως Μέγας Χορηγός την ενότητα All About Café της διεθνούς έκθεσης Hotelia, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο του καφέ και διακεκριμένοι baristas έδωσαν τα φώτα τους στο κοινό, μοιράστηκαν μυστικά της επιστήμης του καφέ, έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους στην τέχνη του Latte και προσέφεραν την εμπειρία της γευσιγνωσίας καφέ. Τα ροφήματα, παρασκευασμένα αποκλειστικά με προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με τη γεύση και την εμφάνισή τους, σημειώνεται στην ενημέρωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εξειδικευμένη σειρά Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου, ενώ στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάστηκε το νέο Specialistas Lactose Free, μία ακόμη καινοτομία της εταιρείας στην ελληνική αγορά καφεστίασης, για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους με γάλα χωρίς λακτόζη.

Η ΜΕΒΓΑΛ ήταν παρούσα και στον διαγωνισμό Latte Art προσφέροντας προϊόντα και βραβεία για τους νικητές.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η ξεχωριστή παρουσία της εταιρείας στη Hotelia προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και δυνητικών πελατών, που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τη χρήση των προϊόντων Specialistas, με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

«Η ΔΕΘ-Helexpo, η οποία φέρει την ευθύνη της διοργάνωσης, αναγνώρισε τη συμβολή της ΜΕΒΓΑΛ στο αφιέρωμα All About Café δίνοντάς της ειδικό βραβείο, που παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αναστάσιος Τζήκας και ο Δ/νων Σύμβουλος, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης. Από την πλευρά της εταιρείας το βραβείο παρέλαβε η κα. Μαριάννα Χατζάκου Παπαδοπούλου, η οποία τόνισε τη σημασία της συμμετοχής της ΜΕΒΓΑΛ σε διοργανώσεις διεθνούς κύρους και εμβέλειας», καταλήγει η ανακοίνωση.