Skip to main content

Άλλαξαν εικόνα οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και τη στήριξη της Περιφέρειας

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και συντήρησης των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Συγκεκριμένα αντικαταστήθηκε το δάπεδο των γηπέδων μπάσκετ και η κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϋ και ενός γηπέδου τένις με την παράλληλη κατασκευή νέων περιφράξεων και νέων περιμετρικών καναλιών απορροής ομβρίων.

Παράλληλα, πραγματοποίηθηκε και ανακαίνιση - συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά. Πρόκειται για δύο γήπεδα μπάσκετ μικρών διαστάσεων στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες και ο πλήρης εκσυγχρονισμός τους.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδιαίτερα στάθηκε στη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία προωθεί έργα με στόχο τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών μαζικού αθλητισμού αποκαθιστώντας τις φθορές, ενισχύοντας τις υφιστάμενες δομές με σκοπό την υποστήριξη των αθλητών.