Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ψήνεται η πόλη- Στις παραλίες μέχρι το βράδυ μικροί και μεγάλοι (φωτο+vid)

Η μουσική σε συνδυασμό με το απαλό αεράκι που έκανε την εμφάνισή του το απόγευμα λειτούργησαν ως το καλύτερο αντηλιακό κόντρα στον καυτό ήλιο.

Στις κοντινές παραλίες της Επανομής, της Περαίας και των Νέων Επιβατών κατέφυγαν το καυτό απόγευμα της Παρασκευής οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να πάρουν μια ανάσα δροσιάς. Με τον καύσωνα να ψήνει την πόλη και να μην δείχνει διάθεση να υποχωρήσει, εκατοντάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν για να περάσουν λίγες ώρες κοντά στη θάλασσα, για να απλλαύσουν τη δροσιά του θαλασσινού νερού.

Τα μπιτς μπαρ γέμισαν από νωρίς το πρωί με κόσμο όλων των ηλικιών. Η μουσική σε συνδυασμό με το απαλό αεράκι που έκανε την εμφάνισή του το απόγευμα λειτούργησαν ως το καλύτερο αντηλιακό κόντρα στον καυτό ήλιο. Αρκετοί δηλώνουν πως θα μείνουν μέχρι να πέσει ο ήλιος κάνοντάς μπάνιο ή παίζοντας παιχνίδια στη θάλασσα και μετά θα επιστρέψουν στην πόλη όταν η θερμοκρασία θα έχει υποχωρήσει. Δεν λείπουν κι εκείνοι βέβαια που θα παρατείθνουν την παραμονή τους ως αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας την παρέα τους.

Εκτός από τους Θεσσαλονικείς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αρκετοί είναι και οι τουρίστες που επέλεξαν να κάνουντο μπάνιο τους στην συγκεκριμένη παραλία. Είναι δε χαρακτηριστικό πως μέχρι και τις 7 το απόγευμα το τεράστιο πάρκινγκ ήταν γεμάτο από αυτοκίνητα και κάποοι ερχόταν ακόμη και εκείνη την ώρα, ενώ ουδείς επέλεγε να αποχωρήσει.