Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ (ΦΩΤΟ)

Τέσσερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του δήμου Κορδελιού-Ευοσμού ανακατασκευάστηκαν με ίδιους πόρους - Δείτε φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις.

Ανακατασκευάστηκαν τέσσερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του δήμου Κορδελιού-Ευοσμού.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία της αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ανακατασκευάστηκαν με ίδιους πόρους:

- Το γήπεδο μπάσκετ «Κερκίδος» (στις οδούς Ελπίδος και Κερκίδος)

- Το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή

- O υπαίθριος χώρος με καλλισθενικά όργανα γυμναστικής στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή

- Δύο γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή της Διαλογής

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην:

- Αντικατάσταση του κατεστραμμένου λόγω παλαιότητας ασφαλτοτάπητα, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις είχε υποστεί βαθιές ρηγματώσεις και ήταν επικίνδυνος

- Επίστρωση με ειδικό ελαστικοσυνθετικό τάπητα, ο οποίος προστατεύει σημαντικά από τραυματισμούς

- Αντικατάσταση των μπασκετών

- Βάψιμο και διαγράμμιση των γηπέδων

- Ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού.

Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Καραμανλή στο Ελευθέριο Κορδελιό  τοποθετήθηκαν επιπλέον κάδοι απορριμμάτων και παγκάκια μέσα στον πολυχώρο άθλησης και υπολείπεται η επιδιόρθωση της περίφραξης και η συμπλήρωση με υπαίθρια όργανα άσκησης στον υπόλοιπο χώρο.
    
«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στις οποίες καθημερινά γυμνάζονται και ψυχαγωγούνται οι συμπολίτες μας. Η βελτίωση των ανοικτών γηπέδων της πόλης μας συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς με στόχο οι δημότες μας να αθλούνται σε σύγχρονες, λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Φροντίζοντας για τις συνθήκες άθλησης κοινού και συλλόγων φροντίζουμε για την υγεία, την ευεξία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο. Είμαι χαρούμενος γιατί όλα προχωρούν βάσει του αρχικού σχεδιασμού, και στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους για να ολοκληρώνουμε μικρά και μεγάλα έργα» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε ότι «με σχέδιο και πολλή δουλειά κατορθώνουμε να ξεπερνάμε γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια. Συνεχίζουμε και απαντάμε με έργα».

Δείτε φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ