Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία ΙΧ - Συνελήφθη μετά από κυνηγητό

Ένας μεσήλικας άνδρας εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου, απειλώντας τους εργαζόμενους - Αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες

Ένας άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σήμερα το πρωί σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας τον τρόμο σε πελάτες και προσωπικό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9 ένας 44χρονος προσέγγισε την αντιπροσωπεία στην 26ης Οκτωβρίου 82 με ένα όχημα τύπου SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας καραμπίνα και εισέβαλε στο κατάστημα τρομάζοντας τους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα μετά από κυνηγητό, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στη Voria.gr. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Οι λίγοι πελάτες που βρίσκονταν στο υποκατάστημα όσο και οι εργαζόμενοι αντίκρισαν έντρομοι τον άνδρα με την καραμπίνα αλλά ευτυχώς το συμβάν έληξε χωρίς κάποιον τραυματισμό, με τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.