Skip to main content

Ανήλικοι κατηγορούνται ότι διακίνησαν ακατάλληλες φωτογραφίες 16χρονης

Η νεαρή κοπέλα μόλις αντιλήφθηκε τι έκαναν οι συμμαθητές της έγραψα ένα σημείωμα όπου περιέγραφε την κηδεία της, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες συμβάντος διαδικτυακού εκφοβισμού που φέρεται να υπέστη ανήλικη στη Θεσσαλονίκη, η οποία μάλιστα λίγο έλειψε, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της, να την οδηγήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, η 16χρονη διατηρούσε σχέση με συμμαθητή της, στον οποίο έστειλε διαδικτυακά προσωπικές της φωτογραφίες. Εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία, τις έστειλε σε πολλούς χρήστες ανάμεσα στους οποίους και έναν συμμαθητή του που αποφάσισε να διακινήσει το επίμαχο υλικό έναντι αμοιβής.

Λόγω της απελπισίας που κυρίευσε την έφηβη όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, η ίδια, όπως καταγγέλθηκε, έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο διαφαίνονταν τα συναισθήματα πικρίας. Στο ίδιο σημείωμα φέρεται, δε, να περιέγραφε και την κηδεία της.

Το εν λόγω γράμμα έφτασε στα χέρια της μητέρας της η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα κινητοποιήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι δύο συμμαθητές της κοπέλας αναμένεται να καθίσουν αύριο στο εδώλιο του κατηγορουμένου.