Skip to main content

Museum of Illusions Thessaloniki: Άνοιξε τις πύλες του το Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Στο μουσείο υπάρχουν περισσότερες από 40 οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις - Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων

Το Museum of Illusions, ο καινοτόμος χώρος στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη, καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες στα Λαδάδικα (Δόξης 5), σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτήριο, συνολικής επιφάνειας πάνω από 400τμ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην Αθήνα, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου στο Μοναστηράκι (Άστιγγος 12), ανανεωμένο με ολοκαίνουργια, μοναδικά εκθέματα που υπόσχονται στους επισκέπτες μια ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική εμπειρία. Το αναγνωρισμένο και επιτυχημένο πλέον Museum of Illusions Athens έχουν ήδη επισκεφτεί πάνω από 320.000 άτομα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Στο μουσείο υπάρχουν περισσότερες από 40 οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Το Museum of Illusions αποτελεί ασφαλή προορισμό, προφέροντας μια αξέχαστη εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Είναι το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσουν οι επισκέπτες καινούριες αναμνήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από οφθαλμαπάτες που εξιτάρουν τη φαντασία και υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πως «η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα μου και ήθελα πάντα να κάνω κάτι ξεχωριστό εκεί... κάτι που θα έχει την ίδια μαγεία που έχει αυτή η πόλη. Και αυτό είναι το Museum of Illusions Thessaloniki! Θα σας μαγέψει κυριολεκτικά!».

Ασφάλεια & Μέτρα Ασφάλειας

Τα  μουσεία έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και έχουν λάβει όλα μέτρα ασφαλείας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν online το εισιτήριό τους, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα επίσκεψης και αποφεύγοντας την αναμονή και τον συγχρωτισμό εντός και εκτός του μουσείου.

Museum of Illusions Thessaloniki
Διεύθυνση: Δόξης 5, 54625, Λαδάδικα - Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2312314250
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο:  www.museumofillusions.gr/thessaloniki

Museum of Illusions Athens
Διεύθυνση: Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12), 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα
Τηλέφωνο: 2102201610
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: www.museumofillusions.gr/athens

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος (16 – 64): 9€
Παιδιά (4 – 15 ετών): 6€
Μωρά(0 – 3): Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 27€ /αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)