Skip to main content

Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Όσλο από τον Ιούνιο μέσω της low cost αεροπορικής Flyr

Η Flyr, από 11 Ιουνίου θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη-‘Οσλο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Η χαμηλού κόστους νορβηγική εταιρεία Flyr, η οποία φαίνεται να επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς στην Ευρώπη, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη.

Από 11 Ιουνίου θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Όσλο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Η Flyr θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη στις 12:50 με άφιξη στο Όσλο στις 15:20. Από Όσλο η αναχώρηση θα είναι στις 07:30. Το Σάββατο η Flyr θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 21:00 και από Όσλο στις 15:40.

Η Flyr εκτελεί τα δρομολόγια της με 737-800 των 189 θέσεων. Προσφέρει δωρεάν καφέ, νερό, τσάι και παράλληλα μενού με σνακ, αναψυκτικά και εδέσματα επί πληρωμή.

Διαθέτει 4 κατηγορίες εισιτηρίων:

-Mini, στη χαμηλότερη τιμή με μια μικρή χειραποσκευή 8 κιλών που θα πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα, και δυνατότητα αλλαγής μέχρι 3 εβδομάδες πριν την αναχώρηση

-Smart, περιλαμβάνει χειραποσκευή 8 κιλών για κάτω από το κάθισμα, χειραποσκευή με ροδάκια 10 κιλών και από 2 βαλίτσες των 23 κιλών, καθώς και δωρεάν επιλογή θέσης. Αλλαγές στην κράτηση μέχρι και 3 μέρες πριν την αναχώρηση.

-Fleks, περιλαμβάνει ό,τι και η Smart αλλά με δυνατότητα για 3βαλίτσες (!), αδειανή την διπλανή θέση στις σειρές 2-6, διαδικασίες Fast Track σε αεροδρόμια της Νορβηγίας και στην Κοπεγχάγη, και δυνατότητα αλλαγών στην κράτηση μέχρι και μισή ώρα πριν την αναχώρηση.

-UNG, απευθύνεται σε νέους 16-29 ετών και το εισιτήριό περιλαμβάνει χειραποσκευή 8 κιλών για κάτω από το κάθισμα, από 2 βαλίτσες των 23 κιλών, καθώς και δυνατότητα αλλαγής στην κράτηση μέχρι και 3 μέρες πριν την αναχώρηση.

Από το διεθνές αεροδρόμιο του Όσλο μπορούν οι επιβάτες να συνεχίσουν είτε με την ίδια εταιρεία είτε με τις άλλες νορβηγικές SAS, Norwegian, Widerøe, προς προορισμούς στην υπόλοιπη Νορβηγία αλλά και προς την υπόλοιπη Σκανδιναβία, Νησιά Φερόες και Ισλανδία.

Το τσεκ-ιν γίνεται ονλάιν από υπολογιστή ή μέσω του Flyr App καθώς και στο αεροδρόμιο. Πληροροφορίες στο www.flyr.com/en