Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκε μετά από επτά μήνες ο Πάνος Καλαϊτζής

Ο 35χρονος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 8 Φεβρουαρίου - Στη δικογραφία δεν περιλαμβάνεται επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο.

Αποφυλακίστηκε μετά από επτά μήνες κράτησης ο Πάνος Καλαϊτζής που συνελήφθη πριν από επτά μήνες έξω από το σπίτι του της συντρόφου στη Θεσσαλονίκη.

Το δικαστικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου αποφάσισε την αποφυλάκισή του 35χρονου, με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ότι θα δίνει το «παρών» δύο φορές σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Ο 35χρονος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 8 Φεβρουαρίου, κατηγορούμενος για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, μετά την επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η δικογραφία που έχει κλείσει δεν περιλάμβανε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί μία ακόμη νεαρή γυναίκα, η  οποία επίσης αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, κατ’οίκον περιορισμό και βραχιολάκι, και ένας 35χρονος άνδρας που παραμένει προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η δικάσιμος για την υπόθεση δεν έχει οριστεί ακόμη.