Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το ξύλινο ντεκ στη Νέα Παραλία

Η αντικατάσταση των κατεστραμμένων ξύλων έγινε μετά από δωρεά της εταιρείας Alumil, ενώ το διαλυμένο τμήμα του ντεκ είχε αποξηλωθεί.

Σε αντικατάσταση του κατεστραμμένου μέρους του ξύλινου ντεκ της Νέας Παραλίας προχώρησαν σήμερα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η αντικατάσταση των κατεστραμμένων ξύλων έγινε μετά από δωρεά της εταιρείας Alumil, ενώ το διαλυμένο τμήμα του ντεκ είχε αποξηλωθεί εδώ και λίγες ημέρες.

Την αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου, το οποίο παρουσίαζε πολλές φθορές, είχε προαναγγείλει από την αρχή της χρονιάς ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης, ενώ για την αποκατάστασή του ο αντιδήμαρχος δημοσιοποίησε φωτογραφίες στο facebook.

Οι παρεμβάσεις στη Νέα Παραλία, είναι μία από αυτές που πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης, εντός του αστικού ιστού με στόχο αφενός την βελτίωση και τον εξωραϊσμό των γειτονιών και αφετέρου τη δημιουργία νέων ελεύθερων χώρων.

Παράλληλα έγιναν παρεμβάσεις σε φρεάτια της Νέας Παραλίας, ενώ έγιναν εργασίες για τη μόνωση και την καθαριότητα της οροφής του δημαρχιακού μεγάρου.