Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απόψε τα βραβεία «Ελληνική Αξία 2019» από τον ΣΒΕ

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και η προβολή των επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Ελληνική Αξία 2019» από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο The MET, σε ειδική εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 500 επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και η προβολή των επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, σε αναγνώριση του σημαντικού τους έργου.

Στην τελετή θα βραβεύσουν τις επιχειρήσεις ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Βαβλιάρας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης HELEXPO AE κ. Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ κ. Αθανάσιος Ψαθάς, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, κα Ασημίνα Τζήκα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η γνωστή δημοσιογράφος, κα Μαρία Νικόλτσιου.