Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός κατέλαβε ολόκληρο πεζοδρόμιο με τζιπ

Εκτεταμένο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης σε σημεία όπου υπάρχουν θέσεις για ΑμεΑ και ράμπες για αμαξίδια στη Θεσσαλονίκη.

Σε ρεσιτάλ αναισθησίας επιδόθηκε ένας οδηγός οχήματος μεγάλου κυβισμού στην περιοχή της Τούμπας χθες το βράδυ προκειμένου να το σταθμεύσει.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες αναγνώστη της Voria.gr, ο οδηγός στάθμευσε το όχημα του ολόκληρο πάνω σε πεζοδρόμιο στην οδό Περραιβού στην Άνω Τούμπα, κλείνοντας ακόμα και τη ράμπα για ΑμεΑ που υπήρχε στο σημείο

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ενδεικτικό ότι οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν απτόητοι να παραβιάζουν τον ΚΟΚ, σταθμεύοντας σε θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, ράμπες, αλλά και πεζοδρόμια.

Ενδεικτικά ήταν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων για την παράβαση της εβδομάδας πριν λίγες μέρες όπου τα συνεργεία της τροχαίας επικεντρώθηκαν στις παραπάνω παραβάσεις (δείτε αναλυτικά εδώ).

Η Θεσσαλονίκη είχε ισάριθμο αριθμό παραβάσεων με την Αττική (182) παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.