Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί χάρισαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Συλλόγου «Στοργή» (vid)

«Θελήσαμε με αυτήν την επίσκεψη μας εδώ, να κάνουμε τα παιδιά να χαμογελάσουν», δήλωσε ο αρχιφύλακας Διογένης Τσώνης - Δείτε στιγμιότυπα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και των ομαδών ΔΙΑΣ και Ζ του Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του αρχιφύλακα και αθλητή με αναπηρία, Διογένη Τσώνη στήριξαν τον Σύλλογο «Στοργή» για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Στα κίτρινα ο Λευκός Πύργος για την Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου (φωτο)

Εχθές το μεσημέρι έξω από τον Ξενώνα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», έφτασαν ένα περιπολικό της αστυνομίας, ασφυκτικά γεμάτο με δώρα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τον κ. Τσώνη και τους συναδέλφους του και πέντε μηχανές με  αστυνομικούς, με τους φάρους και τις σειρήνες, να σκορπούν χαρά και χαμόγελα σε όλους τα παιδιά με ενθουσιασμό ανέβηκαν στις μηχανές και στο περιπολικό.

Ο αρχιφύλακας κ. Διογένης Τσώνης, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως προχώρησε με τους συναδέλφους του σε αυτήν την κίνηση, ώστε να δώσουν χαρά στους μικρούς αθλητές – ήρωες. «Θελήσαμε με αυτήν την επίσκεψη μας εδώ, να κάνουμε τα παιδιά να χαμογελάσουν. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τον κόσμο να βοηθάει τους συλλόγους και ειδικά τον Σύλλογο "Στοργή"».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ κυρία Τίμη Μπακατσέλου υποδεχόμενη τους αστυνομικούς, τους ευχαρίστησε  και μεταξύ των άλλων είπε, πως «παρόμοιες ενέργειες φανερώνουν μεγαλείο ψυχής, είναι άξιες προς μίμηση και στηρίζουν τις προσπάθειες όλων μας, για Προσφορά και Κοινωνική Αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Είναι παρήγορο το πόσοι Φίλοι, Χορηγοί, Δωρητές Εθελοντές προσφέρουν και ενισχύουν το έργο του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» για τη στήριξη των παιδιών που νοσούν και τις οικογένειές τους και συμβάλουν όλοι μαζί, στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου».

Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».