Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ατύχημα η μοιραία πτώση της 20χρονης στο Ωραιόκαστρο

Οι διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου» της νεαρής γυναίκας όταν έβγαλε βόλτα το σκυλί της.

Σε ατύχημα αποδίδεται, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η θανατηφόρα πτώση της 20χρονης στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι θλαστικές εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα της νεαρής γυναίκας, αλλά και τα ευρήματα από την αυτοψία του χώρου, στη Θεσσαλονίκη, συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως προκύπτει από την προανάκριση την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, η άτυχη κοπέλα φέρεται να έβγαλε, χθες το απόγευμα, βόλτα το σκυλάκι της, όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το άψυχο σώμα της εντόπισε λίγες ώρες αργότερα μία περίοικος που άκουσε τα γαβγίσματα από το κατοικίδιό της και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.