Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Bao buns και πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο στο πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας (φωτο)

Με άδειο στομάχι οφείλουν να έρθουν όσοι σκοπεύουν να επισκεφθούν το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Με κόσμο πλημμύρισε το βράδυ της Πέμπτης το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας.

Νέοι, ηλικιωμένοι καθώς και γονείς με τα παιδιά τους επέλεξαν να επισκεφθούν κατά εκατοντάδες το Φεστιβάλ και να δοκιμάσουν όλες τις φρέσκες και χειροποίητες γεύσεις που κάθε καντίνα έχει να προσφέρει. Από bao buns και χειροποίητη πίτσα σε ξυλόφουρνο, μέχρι το αγαπημένο προς όλους σουβλάκι και τους παραδοσιακούς λουκουμάδες, το φεστιβάλ καντίνας υπόσχεται να καλύψει τις γευστικές προτιμήσεις όλων.

Παράλληλα με τις πλούσιες γαστρονομικές επιλογές, ο κόσμος που επέλεξε ή θα επιλέξει να επισκεφθεί το Φεστιβάλ Καντίνας, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τραγούδια από μουσικούς συλλόγους, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούν να απασχολήσουν στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι πολίτες φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με τα όσα προσφέρει το Φεστιβάλ, με τη μεγαλύτερη ψήφο εμπιστοσύνης να τη δίνει ο νέος κόσμος της Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ Καντίνας αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή και είναι ανοιχτό προς το κοινό από τις 17.00 μέχρι τις 00.00.