Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητές μεταναστών τα ξημερώματα σε Σταυρούπολη και Εγνατία

Αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα για παράνομη μεταφορά Σύρων στην περιοχή της Σταυρούπολης αλλά και στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας.

Τρία άτομα για δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα στην περιοχή της Σταυρούπολης, συνελήφθησαν 52χρονος ημεδαπός και 24χρονη Βουλγάρα οι οποίοι επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα, στον χώρο των αποσκευών του οποίου εντοπίστηκαν τρεις Σύροι στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Ακόμη, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη τα ξημερώματα 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών τρεις Σύροι χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.
 
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.