Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν κάνναβη σε ρόδα φορτηγού - Δύο συλλήψεις

Σε έρευνα στο κατάστημα και στο σπίτι των συλληφθέντων εντοπίστηκαν ένα πιστόλι, δύο γκλοπ και μία ρόδα φορτηγού με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης

Χειροπέδες σε δύο άτομα, που ενέχονται σε υποθέσεις κατοχής, απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πέρασαν τις απογευματινές ώρες χθες αστυνομικοί του τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 36χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 29χρονο ημεδαπό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και για παράβαση του ΚΟΚ.

Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες χθες κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο κινούμενοι στην εσωτερική περιφερειακή, περίπου στο ύψος Επταπυργίου, οπότε και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο όχημα, σε κατάστημα που διατηρούσε ο 36χρονος αλλά και σε δωμάτιο ξενοδοχείο που είχε μισθώσει καθώς και στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (3.284) γραμμαρίων,

-ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε έξι φυσίγγια,

-εννιά κινητά τηλέφωνα,

-δύο πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπ,

-ένα μαχαίρι,

-μία ρόδα φορτηγού με εμφανή υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης στο εσωτερικό της και

-το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.