Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Χειροπέδες σε δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών - Ένας προσπάθησε να ξεφύγει

Συνολικά επτά παράτυποι μετανάστες με καταγωγή από τη Συρία εντοπίστηκαν να διακινούνται πα΄ρανομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στη σύλληψη ενός 21χρονου Πολωνού και ενός 45χρονου Έλληνα προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας), αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Βρασνών και συνελήφθη ο 21χρονος Πολωνός οδηγός του, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίσθηκαν 4 Σύροι, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Επιπλέον, σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Κόμβου Ρεντίνας) και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν στο εσωτερικό του τρεις Σύροι στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οπότε και συνελήφθη ο 45χρονος ημεδαπός-διακινητής του οχήματος.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου