Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε οικογενειακή... ναρκοεπιχείρηση στον Δενδροπόταμο

Στην έφοδο που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στον Δενδροπόταμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 504 γραμμαρίων.

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε έπειτα από μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση μια 52χρονη στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, που όπως αποδείχθηκε διεύθηνε τη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών σε στέκια τοξικομανών της πόλης.

Η επιχείρηση οργανώθηκε χθες πρωινές ώρες με τη συμμετοχή της Δίωξης Ναρκωτικών και τις Ειδικές Επιχειρησιακές Ομάδες, όπου συνελήφθη η 52χρονη επικεφαλής του κυκλώματος καθώς και μια η κόρη της  30 ετών και ο 58χρονος σύζυγός της.



Στην έφοδο που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στον Δενδροπόταμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και 504 γραμμαρίων, τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 218 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 110 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τρία κινητά τηλέφωνα και πακέτα σύνδεσης που χρησιμοποιούσαν για τις συναλλαγές τους.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος συλληφθείς ήταν προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα της περιοχής, όπου βρέθηκε ένα ακόμα τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για συναλλαγές σχετικές με ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.