Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δύο διακοπές υδροδότησης έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα λόγω έργων από την ΕΥΑΘ σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Δύο διακοπές υδροδότησης έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα λόγω έργων από την ΕΥΑΘ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χωρίς νερό θα μείνει η περιοχή Πυλαιώτικα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, έως τα όρια με τον δήμο Θεσσαλονίκης, από τις 8:00 έως τις 11:00 λόγω εργασιών σύνδεσης παροχής πυρόσβεσης Φ50 σχολικού συγκροτήματος στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου με Βεργίνας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αναξιμάνδρου και Βεργίνας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών, εξηγεί η Εταιρεία.

Παράλληλα, χωρίς υδροδότηση θα μείνει περιοχή στην Καλαμαριά από τις 8:00 έως τις 14:00, λόγω εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού Φ225 στη συμβολή των οδών Πασσαλίδη με Μητροπολίτου Χρυσάνθου του δήμου Καλαμαριάς. 

Λόγω των παραπάνω εργασιών, συνεχίζει η ΕΥΑΘ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πασσαλίδη – Μητροπολίτου Χρυσάνθου – Χηλής – Μουρουτζήδων καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Καλαμαριάς.

Και καταλήγει επίσης: «Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ