Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες δρόμοι και επιχειρήσεις λόγω εργασιών

Σε τρεις δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης σημειώνονται διακοπές ρεύματος από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται από νωρίς το πρωί το Κυριακής σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω προγραμματισμένων εργασιών που είχε ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά από τις 7:30 έχει διακοπή η ηλεκτροδότηση σε περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης που αναμένεται να αποκατασταθεί στις 12:00. Αφορά στους καταναλωτές που βρίσκονται στα Ο.Τ. που γειτνιάζουν με τις οδούς Αναξιμάνδρου με Τούσα, Δημητρίου Στεφάνου, Ισοκράτους, Μυσιρλή, Πλαστήρα, Ανταίου, Στέφανου Νούκα, Ποσειδώνος, Γ. Άγγελου και άλλες.

Από τις 8:00 έως τις 13:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου που βρίσκονται στην περιοχή πάνω από την εσωτερική περιφερειακή και ειδικότεροι οι Δεμέρτη, νεκροταφεία δυτικής Θεσσαλονίκης, Σεμερτζίδης, Ποντικάκης, Ριαβόγλου, Καμαριώτη, Παπαπέτρου-Νικολαϊδη, Παγώνη, Χατζηεφραιμίδη, Λεοντιάδη, Μανδαλιανού, Γκιόρκη, Αδαμίδης, Σιν Μαρ, Πολυχρονίδη, Τοπαλούδη-Προδρομίδη, Σιδερίδη, Χασάπη-Σιδερά, Ιτιμούδης, Χαλβατζής, Χατζηβρέττας, Τσακίρης, Παπαδοπούλου, Κυριαζάκου, Τσούγκα, Παντελεοντίδη και Ερμής ΕΠΕ.

Ακόμα, από τις 8:00 έως τις 13:30 δεν θα έχουν ρεύμα τα βιομηχανικά κτήρια στο ΟΤ 20 του δήμου Δέλτα.

Στον ίδιο δήμο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καλοχωρίου δεν θα έχουν ρεύμα από τις 8:00 έως τις 14:30 οι Βιολέβ Χαρίτου, Κουτσουπάκη, Κεχρή, Ορυζόμυλοι Μακεδονίας, Βροχίδης-Χατζής και Doral.

Τέλος, από τις 9:00 έως τις 11:00 δεν έχουν ρεύμα οι Αφοί Χαϊτογλου και Ronil AΒΕΕ στον δήμο Δέλτα.