Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα καταναλωτές της Τριανδρίας λόγω εργασιών

Εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν για μερικές ώρες σήμερα, Παρασκευή καταναλωτές στην περιοχή της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή θα γίνουν εργασίες, ενώ μέχρι τις 14:30 αναμένεται να μην έχουν ρεύμα καταναλωτές στους δρόμους Ελ. Βενιζέλου, Πολυτεχνείου, Αμοργού, Δαγκλή και Κουντουριώτου (δύο με τρεις ώρες ο κάθε δρόμος).

Όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.