Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα περιοχές στους δήμους Αμπελοκήπων Μενεμένης και Χαλκηδόνος

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης αλλά και Χαλκηδόνος έχουν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ για σήμερα.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, κάτοικοι σε περιοχές δύο δήμων της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, από τις 8:00 ώς τις 11:00 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι Αμπελόκηποι μεταξύ των δρόμων Ισοκράτους, Περικλέους, Δημόκριτου, Μαιάνδρου, Κασσάνδρου, Φιλίππου, Σμ. Χαλιά, Πάροδος Περικλέους, Αγ. Τριάδος, Αγ. Πέτρου, Κυρίλλου Μεθοδίου, Πεστών, Ψαρών, Β. Ουγκώ, Πατρών, Βενιζέλου, Θερμοπυλών, Κομνηνών, Χρ. Σμύρνης, Αγ. Παρασκευής, 26ης Οκτωβρίου, Αιμιλιανού και Γιάνναρη.

Στη συνέχεια, από τις 11:00 ώς και τις 13:00 διακοπή θα σημειωθεί μεταξύ των δρόμων Φιλιππουπόλως, Λοχ. Διαμαντή, Λ. Βύρωνα, Γευγελής, Καλλιβούλου, Πάροδος Πανταζοπούλου, Μεγ. Αλεξάδνρου, Παπαφλέσσα, Μιαούλη, Ελμάζη και Αθ. Διάκου και πάλι στους Αμπελόκηπους.

Τέλος, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές και στον δήμο Χαλκηδόνος. Συγκεκριμένα, από τις 8:00 ώς τις 15:00 δεν θα έχουν ρεύμα ολόκληρη η Δημοτική Ενότητα Λιβαδίτσα με τα αρδευτικά των Κουφαλίων από Κουφάλια προς Λιβαδίτσα.