Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τα βραβεία του Γαστρονόμου έρχονται στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο

Η Αγορά Μοδιάνο, μια μέρα πριν ανοίξει επίσημα τις πόρτες της για το κοινό, θα φιλοξενήσει την τελετή βραβείων του Γαστρονόμου της Καθημερινής

Μια μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της «Καθημερινής», ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Αγορά Μοδιάνο, ο νέος γαστρονομικός προορισμός της Θεσσαλονίκης.

Η Αγορά Μοδιάνο, λίγο πριν ανοίξει επίσημα τις πόρτες της για το κοινό στις 5 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενήσει στους ανακαινισμένους χώρους της, την τελετή απονομής των βραβείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πολυμελής ομάδα επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες την εμβληματική στεγασμένη Αγορά, που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης έλεγξαν από κοντά τους χώρους του κτηρίου και εξέτασαν το πώς θα μπορούσε να στηθεί η τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Μοδιάνο, δηλαδή στις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση, στην οποία κάποιος μπορεί να παραστεί με πρόσκληση, θα λάβει χώρα στον εξώστη της Στοάς, όπου θα στηθούν καρέκλες και μια γιγαντοοθόνη για την παρουσίαση των βραβείων. Την ίδια ώρα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν τα καταστήματα στο ισόγειο της αγοράς, ενώ ορισμένοι άδειοι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα προκειμένου γνωστοί και διάσημοι σεφ να παρουσιάσουν τα ξεχωριστά εδέσματά τους.

Στην εκδήλωση, η οποία θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα της εμβληματικής αγοράς, αναμένεται να προσκληθούν να παρακολουθήσουν πρόσωπα της πόλης και εκπρόσωποι φορέων. Εδώ και μέρες συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς και οι επιχειρηματίες κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για τα καταστήματά τους που θα λειτουργούν μέσα στην Αγορά Μοδιάνο.